Home Page Option 2


1

Onze couscous wordt gemaakt van 100% Canadese durum tarwe. De ultieme smaak komt door het zorgvuldige proces, met als resultaat uniforme, “diamant- vormige”  griesmeelkorrels. Meer lezen >

2

Rabda Tajinesauzen

Een tajine is een Marokkaans aardewerken stoofpot.  Deze bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog kegelvormig deksel.

3

Ontdek de geheimen en de smaak van de Marokkaanse keuken en maak gemakkelijk  de lekkerste authentieke gerechten met couscous. Meer lezen >

Passie Ouchan

tekstaziz

meer weten?
info@ouchan.nl

4

Peulvruchten zijn erg belangrijk binnen de Marokkaanse eetcultuur. De bereiding is streek gebonden maar de basis is vaak hetzelfde. In Marokko noemen we peulvruchten ook wel eens voedsel van de boeren. Meer lezen >

6

Gourmet Maroc Tajinades

Groenten, olijven, arganolie en geurige kruiden zijn de typische smaakmakers in de Marokkaanse keuken. In de tajine bereiden we verschillende soorten tajinades met minimaal 70% groenten.

6

Marokkaanse olijven zijn bijzonder van smaak. Bepaalde olijven zijn uitermate geschikt als smaakmaker in de tajine. Meer lezen >

7

De citroen wordt aan de bovenkant tot twee derde in gekruist. Elke citroen wordt met een theelepel grof zout gevuld. Meer lezen >

Inspiratie in de keuken

Hoe maak je een Tarte à la clémentine du Maroc et chocolat

De persoonlijke inspiratiebron voor Aziz Ouchan is zijn moeder Yamna. Haar verfijnde Marokkaanse kookkunst legde de basis voor zijn culinaire ambitie: Het in Europa aanbieden van de rijk gevarieerde, authentieke Marokkaanse keuken.
Wij bieden uitsluitend premium kwaliteit, verrassende recepten en gemaksoplossingen. Meer info >