Rabda Kikkerwerwten Salade


RABDA KIKKERERWTEN SALADE

Koud of Warm

Ingrediƫnten

400 g Rabda Kikkererwten
2 ltr Water
200 g Kipfilet in blokjes
100 g Rozijnen
1 tros Romatomaatjes
1 Rode Ui
2 eetl Koriander
5 eetl Olijfolie
2 theel Rabda Ras el Hanout
2 theel Komijn
1 theel Kaneel
1 theel Citroenrasp
een beetje zout naar smaak
Romeinse sla

 

BereidingSalade-kikkererwten-300

Laat de kikkererwten in water 8-12 uur weken.

Kook de kikkererwten in ruim vers water met wat zout (60-90min.) Afgieten en laten afkoelen.

Bak de kipfilet blokjes in olijfolie. Voeg er aan toe: Ras el Hanout, zout, gesneden ui, kaneel, rozijnen, citroenrasp en koriander. En laten afkoelen.

Romeinse sla goed wassen en in kleine stukjes plukken.

Kikkererwten bestrooien met een beetje komijn en zout en daarna de kipfilet er doorheen mengen. Doe daarna de gehalveerde Romatomaatjes er doorheen.

Maak een bedje van Romeinse sla en doe het mengsel er op.

download