Maroc Gourmet Tajinades


Maroc Gourmet

Groenten, olijven, arganolie en geurige kruiden zijn de typische smaakmakers in de Marokkaanse keuken. In de tajine bereiden we verschillende soorten tajinades met minimaal 70% groenten.

Aubergine tapenade met tomaat
Een heerlijke combinatie van aubergine en tomaten zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Heerlijk als accent bij het aperitief van het diner. Serveer als amuse of als spread, warm of koud> Perfect bij grilgerechten.

Berber raratouille met argan olie
Een mélange van zomer groenten, subtiel op smaak gebracht met Marokkaanse kruiden en argan olie, als verfijning van allerlei gerechten. Als amuse of als spread. Met pasta of met rijst.

Zoete wortelsticks met komijn
Beetgare wortels, gemarineerd met Marokaanse kruiden, die een culinaire twist geven aan uw aperitiefs. Als starter of bij vlees of vis.

Marokkaanse gegrilde peper salade
Bereid van pepers, langzaam geroosterd in de oven gemend met tomaten en authentieke kruiden voor de ultieme smaakbeleving. Als amuse of spread, warm of koud. Ideaal bij geroosterd vlees.

Assortiment Professioneel
Zaalouk, Aubergine tapenade met tomaat – glas 250 gram
Berber ratatouille met argan olie – glas 250 gram
Zoete wortelsticks met komijn – glas 250 gram
Taktouta, Marokkaanse gegrilde peper salade – glas 250 gram
Marokkaanse gegrilde peper salade – glas 250 gram
Morokkaanse olijven salade – glas 250 gram

Meer informatie? Mail naar info@ouchan.nl

Goumet Marco tapenades
ratatouille